February 23, 2018

APIDAVA

Firma APIDAVA s.r.l a fost înfiinţată în 1992, având ca obiect de activitate: achiziţia, îmbutelierea şi comercializarea mierii de albine, atât în ţară, cât şi peste hotare.

Incepând cu luna Ianuarie 2005 aceasta s-a transformat într-o societate mixtǎ româno – olandezǎ, cu participarea companiei olandeze HONEY INTERNATIONAL B.V. Scopul acestei asocieri este creşterea potenţialului firmei atât pe piaţa internǎ cât şi pe piaţa europeanǎ şi, de asemenea, dezvoltarea/ derularea unui program privitor la obţinerea şi exportul Mierii BIO în statele UE, dar nu numai.

Capitalul social al firmei este de 170.000 Ron, iar CA in 2008 a fost de 3.100.000 €, iar in 2009 (primele 10luni) cifra este de 3.580.000 Eur.

Misiunea firmei APIDAVA este de a promova în exclusivitate produsele naturale, în special mierea de albine pentru a deveni un nume de referinţă în România si pe piaţa internaţionalǎ. Suntem decişi să promovăm numai produsele care provin de la apicultorii care cresc familiile de albine în condiţii de igienă maximă şi care au tradiţie în domeniu.

Produsele noastre sunt comercializate sub marcile :

- “ Roua Florilor” produs natural garantat 100 % , într-o gamă de 3 sortimente / 7 gramaje,

- “ Roua Florilor – specialitati” : miere de mană-pădure, miere de zmeură şi miere de cimbrişor.

- “Nectarul Florilor” in 3 sortimente/ 4 gramaje

- “di Melio” – miere ecologica in 2 sortimente / 2 gramaje : poliflora si salcam.

Respectând bogaţia şi nobleţea acestui produs 100% natural, fără adăugarea nici unei substanţe străine, experienţa noastră ne permite să procesăm mierea de albine fără a o sărăci de proprietăţile sale curative şi de autenticitatea sa.

Selecţionate cu atenţie de noi, specialităţile de miere: polifloră, tei şi salcâm au devenit produse reprezentative pentru societatea noastre, care satisfac multiplele aşteptări ale consumatorilor de miere.