February 23, 2018

Iamu

Societatea Comerciala IAMU S.A. Blaj a fost infiintata in anul 1972, purtand numele de Intreprinderea de Accesorii pentru Masini-Unelte si avand ca obiect de activitate fabricarea si livrarea de produse de mecanica fina din categoria accesorilor, echipamentelor si elementelor de completare pentru masini-unelte si a componentelor de tehnica liniara.

Inca de la infiintare, intreprinderea a avut influente din cele mai favorabile asupra sporirii potentialului industrial al orasului de la confluenta Tarnavelor.

Certificarea, din anul 2001, a Sistemului de Management al Calitatii conform ISO-9001:2000 de catre TUV-CERT, constituie garantia inaltului nivel calitativ al produselor executate si livrate de IAMU S.A.

IAMU S.A. Blaj are dotarea tehnica si experienta necesara pentru a executa, dupa comanda, operatii mecanice pe o gama larga de masini-unelte clasice si CNC.

Circa 90% din productia actuala este comandata si executata dupa documentatia unor parteneri din Germania.

Utilajele moderne de fabricatie recenta asigura precizii ridicate de executie pentru repere complexe combinand prelucrarile in mai multe axe comandate numeric cu sisteme de masurare de inalta precizie.